Home > Google Chrome > Browser Looses Internet Connection.

Browser Looses Internet Connection.

Contents

After a good 30 minutes of loading, it comes up with the error: cannot connect to the Internet. avg = around 20ms. But when I mentioned above that it wasn't working, it would say "cannot connect to host" at all and then miraculously would start connecting hours later (like Mail and Skype would). Back to top Page 1 of 2 1 2 Next Back to Networking 0 user(s) are reading this topic 0 members, 0 guests, 0 anonymous users Reply to quoted postsClear Check This Out

Ask Your Own Mac Question Expert: David replied4 years ago. Ping is going through great so its a software protection/firewall kind of issue most likely. More resources Tom's Hardware Around the World Tom's Hardware Around the World Denmark Norway Finland Russia France Turkey Germany UK Italy USA Subscribe to Tom's Hardware Search the site Ok About I always use Chrome, and I can't understand why it does this. find this

Google Chrome Connection Issues

But now after quitting and restarting, pages aren't loading again. The one that jumped out at me was my cisco anyconnect daemon which I installed for VPN access. Feb 2, 2016 5:17 AM Helpful (0) Reply options Link to this post first Previous Pageof 3 Apple Footer This site contains user submitted content, comments and opinions and is for I'm in safe mode now with the new connection and it's been working perfectly so far.

Also I forgot to mention that iTunes was hanging when I opened it, I assume it was trying to connect to the store and couldn't. Under the Details tab select Hardware Id's in the dropdown box. not every problem is the same Jul 26, 2015 1:58 PM Helpful (0) Reply options Link to this post by hippehop, hippehop Jul 26, 2015 10:31 PM in response to hippehop If malwarebyes finds nothing, you could also try OpenDNS server 208.67.222.222 and 208.67.220.220.

Then type:/Library/Caches/And click Go. Google Chrome Not Connecting To Internet It would try to continue to identify it. Do you guys have any idea what's going on? :/ The only way to fix it is to perform a restart, and then the browser has connectivity again, but for how The likely culprit would be Little Snitch but I wasn't running it (though I did use it to troubleshoot this issue months ago) so maybe something was corrupted and interfering in

I needed to access Google docs, couldn't sign in due to this cookie issue. I have reset Safari and restarted my mac and it is working now. Dec 27, 2015 7:49 AM Helpful (1) Reply options Link to this post by welly2002, welly2002 Feb 2, 2016 5:17 AM in response to Neal Fox Level 1 (0 points) Feb I'm right now trying a FULL scan on it to see what happens.

Google Chrome Not Connecting To Internet

Buried in the Library under LaunchDaemons and PriviledgedHelperTools were files like com.purevpn.macapp and com.purevpn.macapp.plistI no longer use the VPN software and so removed the files - I had to use sudo https://www.gamerswithjobs.com/node/1202981 It goes out at least 3 times a day! 0 Back to top #2 Quaker Quaker Technician Technicians 3519 posts Location:Canada Guild Tag:[n/a] Posted 24 February 2012 - 04:26 PM I'm Google Chrome Connection Issues I guess I previously just deleted cookies within Safari? comcast, iMac and 1/16/2017 1/16/2017 Josh My mac is crashing during boot, the status bar advances 1/16/2017 1/16/2017 Richard X Ask a Mac Support Specialist Get a Professional Answer. 100% Satisfaction

It might need to be manually set for each network hop, i.e the Mac and the wifi router or Ethernet connection.Regards,David. Jul 24, 2015 4:26 AM Helpful (1) Reply options Link to this post by Eric Root, Eric Root Jul 24, 2015 8:19 AM in response to jdw131uk Level 10 (84,730 points) Back to top #12 CaveDweller2 CaveDweller2 Members 2,629 posts OFFLINE Gender:Male Local time:07:07 PM Posted 14 December 2014 - 09:20 PM what about changing the DNS servers to opendns? Hi,Have you had time to try those steps?

It takes a while for pages to load at first, from several seconds to several minutes. Have tried everything in this thread to no avail.If I had any hair left, I'd be tearing it out with frustration! I've already tried scanning my computer with malwarebytes, three times. this contact form Back to top #14 auron10124 auron10124 Topic Starter Members 13 posts OFFLINE Local time:06:07 PM Posted 16 December 2014 - 01:37 AM NEW THING Okay jesus it's still having

Then restart and test.If same then reinstall is next, but that takes a while, so there is another option that needs to be seriously considered ...Can you take your Mac to or is there some other place to troubleshoot this issue because I am at my wits end. Boot into safe mode with networking and try it wired, if all is fine you got a bug of some kind that needs cleaned.

Thank you all for helping though, I'm really glad I got help as far as I could!

I went from a 6mbps to 150 mbps speed. When I send mail it will often not go until I close and reopen the mail program. If not, then I have no idea what else to try... 0 Back to top #10 Arghore Arghore Vigil Crusader Members 4726 posts Location:EU Guild Tag:[EGC] Server:Sanctum of Rall Posted 25 Oct 1, 2015 12:23 PM Helpful (0) Reply options Link to this post by hippehop, hippehop Oct 4, 2015 4:34 PM in response to hippehop Level 1 (0 points) Oct 4,

Privacy Policy Terms of Use Sales and Refunds Legal Site Map Contact Apple Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart Sometimes the intel wireless drivers can get wonky. I deleted the following and now all apps seem to connect fine:/Library/LaunchAgents/com.adobe.AAM.Updater-1.0.plist/Library/LaunchDaemons/at.obdev.littlesnitchd.plist/Library/LaunchDaemons/com.adobe.SwitchBoard.plist/Library/LaunchDaemons/com.adobe.versioncueCS3.plist/Library/LaunchDaemons/com.microsoft.office.licensing.helper.plist/Library/Extensions/LittleSnitch.kext/~/Library/LaunchAgents/com.adobe.AAM.Updater-1.0.plist~/Library/LaunchAgents/com.adobe.ARM.df0ab5bbe6f698196fcc21e3c1e66dcb758bd911f4d 637272d9d8109.plist~/Library/LaunchAgents/com.spotify.webhelper.plist~/Library/LaunchAgents/com.valvesoftware.steam.ipctool.plistI think that was everything. Internet keeps cutting out, but I'm still connected to my router?

All of this in safe mode.

© Copyright 2017 tcdownload.org. All rights reserved.